The Speed of Thought – Merită Văzut?

The-Speed-of-Thought

The Speed of Thought   : Joshua Lazarus are o putere speciala care ii permite sa citeasca ce gandesc oamenii, iar guvernul l-a antrenat pentru a-si folosi puterile in misiuni periculoase. Cand Joshua se indragosteste de o fata pe nume Anna, un alt telepat – el si prietena lui Kira trebuie sa gaseasca un leac pentru darul lor.

Joshua Lazăr (Nick Stahl) este un telepat care a fost crescut într-un orfelinat NSA. Lazăr ajuta guvernul folosind abilităţile sale. Lui ii este dezvaluit de către agenţia că telepatia este un efect secundar al bolii Widmann lui, şi că el va deveni nebun în timp şi în cele din urmă va muri din cauza bolii.

Cu toate acestea, Lazăr întâlneşte o femeie cu puteri similare (Mia Maestro), care nu are nici un semn de boală, iar lansarea lui Lazăr să se confrunte cu minciuni.

Last Night

Last Night : Filmul ne prezinta un cuplu. Cei doi stau despartiti pentru o noapte deoarece sotul pleaca intr-o mica vacanta de serviciu impreuna cu o colega de a sa de care este atras. In timp ce el rezista tentatiei, sotia sa isi reintalneste o fosta iubire.

Joanna (Keira Knightley) şi Michael Reed (Sam Worthington) au o viata fericita. Ei isi vad de viata lor până cand Joanna o intalneste Laura (Eva Mendes), o colega de lucru uluitor de frumoasa pe care Michael nu a menţionat-o niciodata sotiei.

În timp ce Michael este plecat cu Laura pe o călătorie de afaceri, Joanna se execută într-o iubire veche, dar nu destul de uitat, Alex (Guillaume Canet). Ca noaptea progresează şi creşte ispită, fiecare trebuie să se confrunte cu cine sunt ei cu adevărat.

În scena finală, Michael se întoarce la soţia lui şi reiterează, sincer, că el o iubeşte. Joanna nu răspunde. Ei despart din îmbrăţişare şi se uită la ei Michael cercetător. Joanna, uitîndu trecut Michael, inhaleaza brusc ca şi cum să vorbească şi reducerile film la negru.

În mintea regizorului, această scenă exprimă două tipuri de infidelitate, trup şi suflet, la care bărbaţii şi femeile sunt atât înclinat, sugerând că bărbaţii sunt mai des punct de vedere fizic necredincios încă încă profund în dragoste cu soţiile lor, în timp ce femeile sunt mai puternice în reziste corporale ispitele, deşi nu pot controla inima lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.