The Adjustment Bureau  – Merită Văzut?

The-Adjustment-Bureau

The Adjustment Bureau: Ne putem controla destinul sau forte nevazute ne manipuleaza? Matt Damon joaca in acest thriller in rolul unui om care isi infrunta soarta deoarece realizeaza ca vrea altceva.

Pentru a obtine ce vrea, aceasta trebuie sa dea de urma singurei femei la care a tinut, infruntand stresul de pe strazile New-Yorkului. Aproape de un scaun in senat, ambitiosul David Norris, intalneste o frumoasa dansatoare de balet pe nume Elise Sellas – o femeie cum nu a mai vazut vreodata.

David Norris ruleaza pentru Senatul Statelor Unite. În 2006, el pierde plumb său şi, în timp ce repeta discursul său de concesiune intr-un hotel de baie, intalneste o femeie ascunde într-un grajd.

Ea îl încurajează să fie mai sincer. Atrasi unul de celalalt, se saruta înaintea lui David lasă să facă discurs. Inspirat, David se stinge script şi face un discurs sincer care face din el un favorit pentru cursa de 2010 Senatului.

Mai târziu, un om stă pe o bancă în parc şi este instruit de un coleg aparent pentru a se asigura că David scurgeri de cafea pe cămaşa lui de către 07:05. Omul adoarme, nu în această sarcină.

De echitatie un autobuz, David întâlneşte Elise, femeia de la baie, care-l da numarul ei de telefon. David lucreaza la o firma condusa de managerul de campanie lui, şi ajunge devreme. El consideră că şeful său nemişcat şi de a fi examinate de către bărbaţi în costume necunoscute.

Ei l alunge, şi indiferent de locul pe care o conduce se prinde de până la el. David este luată într-un depozit, Richardson şi îi spune despre Biroul de ajustare. Ei au un plan pentru David şi sunt determinate pentru a ghida viata lui. Planul a fost creat de “preşedinte”. Dacă David spune cineva despre ei, el va fi “reset”, în mod eficient lobotomized.

Planul numit pentru el să se întâlnească Elise o singură dată, şi i se spune să uite ei; Richardson distruge hârtie cu numărul de telefon ei. Harry Mitchell, care nu au reuşit să intercepteze David, îi povesteşte despre rolul său ca un “asistent social”, care este uneori menţionată ca un înger.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.