Eroi de sacrificiu 2 – Despre ce Este Vorba?

Eroi-de-sacrificiu-2

Eroi de sacrificiu 2 este al doilea film din seria Expendables. Presupun ca ati vazut cu totii primul film.

Ei bine acum, liderul mercenarilor, Barney Ross, specialistul in cutite Lee Christmas, si expertul in lupta corp la corp Yin Yang, expertul in arme grele Hale Caesar, si expertul in demolari Toll Road, si lista continua; mai pe scurt toata echipa este deportata in Nepal pentru a salva un om de afaceri. Acolo, ei il salveaza si pe mercenarul Trench – rivalul lui Ross.

Dupa ce acestia se intorc la New York, Billy ii spune lui Ross ca intentioneaza sa se retraga pana la sfarsitul lunii, pentru a duce o viata linistita in Franta alaturi de prietena sa Sophia, si Ross ii accepta decizia. Mai tarziu, Ross este fortat sa accepta o misiune venita din partea unui oficial CIA – domnul Church – aceea de a recupera ceva dintr-un seif al unui avion care se afla in Albania.

Church isi trimite expertul in tehnica – Maggie Chan, pentru a merge impreuna cu echipa si care sa-i ajute sa sparga seiful.

In Albania, mercenarii isi duc la indeplinire misiunea, dar sunt in curand prinsi intr-o ambuscada, pusa la cale de catre un criminal international care este si un traficant de arme pe nume Jean Vilain – mana dreapta a lui Hector, si grupul sau de mercenari – Sangs – care l-au capturat pe Billy. vilain le cere eroilor de sacrificiu armele si lucrul pe care l-au furat, in schimbul vietii lui Billy. Echipa eroilor ii indeplineste cererea, dar Vilain ii infinge un cutit in inima lui Billy, si fuge cu un elicopter.

Maggie si echipa

Maggie spune echipei ca acel lucru continea o schita cu locatie a cinci tone de plutoniu rafinat si abandonat intr-o mina in timpul razboiului rece de catre Uniunea Sovietica. Vilain intentioneaza sa puna mana pe acel plutoniu si sa-l vanda.

Eroii de sacrificiu 2 reusesc sa localizeze un semnal partial de la acel calculator pentru a merge pe urmele lui Vilain, si ajung tocmai in Bulgaria. Acestia isi odihnesc fortele la o baza ruseasca abandonata. A doua zi, echipa este iar pusa la greu, caci inamicii lor ii asalteaza cu un tanc.

Dupa ce acesti eroi de sacrificiu raman fara munitie, sunt salvati de catre Booker, un prieten mai vechi de-ai lui Ross, care ii elimin pe inamici foarte rapid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.