10 titluri de la Humanitas numai bune de luat în vacanță

titluri-de-la-Humanitas

Probabil că știți deja cât de tare îmi plac mie reducerile la cărți. Cu atât mai mult cu cât e vară și aproape toți avem mai mult timp pentru citit. M-am gândit să alcătuiesc o listă cu zece titluri de la Editura Humanitas numai bune de luat în vacanța asta, fie ea la munte sau la mare. ?

Citește și Jurnal de cititoare: 10 titluri de la Polirom numai bune de luat în vacanță

Alchimistul – de Paulo Coelho

Paulo Coelho – Alchimistul. E o carte numai bună de citit pe timp de vară. Șanse mari să o dai gata într-o zi de stat de plajă. În plus, ultima ediție, e chiar elegantă și numai bună de păstrat în bibliotecă. O poți comanda de aici, cu transport gratuit.

Unsprezece minute – Paulo Coelho

Paulo Coelho – Unsprezece minute. Că tot veni vorba despre Paulo Coelho. Dacă-ți plac romanele de dragoste și ești curios/curioasă să afli povestea unei fete ajunsă prostituată fără voia sa, trebuie să citești acest roman. Îl poți comanda de aici, cu transport gratuit.

Zahir – Paulo Coelho

Paulo Coelho – Zahir. Preferata mea dintre toate cărțile lui Coelho; o poveste despre iubire și obsesie din care rămâi cel puțin cu niște citate numai bune de recitit. Dacă o vrei în bibliotecă, o poți comanda de aici și ai și transportul gratuit.

Marele Gatsby – F. Scott Fitzgerald

F. Scott Fitzgerald – Marele Gatsby. Romanul este deja un clasic printre poveștile de dragoste, iar dacă nu l-ai citit, ar fi timpul să o faci. În plus, ediția de la Humanitas, arată extrem de bine din punctul meu de vedere. Îl poți cumpăra de aici, cu transport gratuit.

Jurnal – Oana Pellea

Oana Pellea – Jurnal (2003 – 2009). Poate că numele Oanei Pellea nu-ți este străin. Dacă nu i-ai citit cartea, eu zic că ar timpul să o faci vara asta. Jurnalul îl comanzi de aici, cu transport gratuit.

Oscar și Tanti Roz – Eric Emmanuel Schmitt

Eric Emmanuel Schmitt – Oscar și Tanti Roz. O cărticică de citit și recitit, motiv pentru care ar fi ideal să o ai în bibliotecă. Sau măcar să o faci cadou cuiva drag. Pentru că, prin ochii unui copil, te confrunți cu o realitate dureroasă: copiii bolnavi de cancer. Cartea o poți comanda cu transport gratuit, de aici.

Jurnalul Annei Frank – Anne Frank

Anne Frank – Jurnalul Annei Frank. Numele de Anne Frank probabil ți-e cunoscut de pe la orele de istorie. Dacă ești pasionat de istorie, vrei să afli mai multe despre perioada nazistă sau pur și simplu vrei să citești jurnalul unei fete de 14 ani, comandă cartea de aici.

Mănâncă, roagă-te, iubește – Elizabeth Gilbert

O carte foarte dragă mie, pentru că m-a ajutat să trec peste o despărțire dureroasă. E un fel de pansament numai bun de pus pe rană, cartea pe care o recomand fiecărei persoane care-mi cerea o lectură de citit după despărțire. Romanul îl poți comanda de aici.

Memoriile unei gheișe – Arthur Golden

Arthur Golden – Memoriile unei gheișe. Povestea micuței Chiyo, devenită gheișa Sayuri. O poveste despre maturizare, încercări și reușite. Dacă vrei să afli mai multe despre viața gheișelor sau dacă cauți un personaj pe care să-l iubești, romanul ăsta este alegerea ideală. Îl poți comanda cu transport gratuit de aici.

Citește și Jurnal de cititoare: Top 5 cărți cu personaje feminine demne de admirat

Henry și June – Anais Nin

Anais Nin – Henry și June. Anais Nin este scriitoarea mea preferată și, totodată, autoarea care m-a inspirat cel mai mult. Țin minte că, atunci când am citit pentru prima dată această carte, am scris unele dintre cele mai reușite texte de-ale mele. Recomand cartea din suflet. O poți cumpăra de aici.

Citește și Jurnal de cititoare: “Henry și June”: o carte savuroasă

Dacă ai citit deja titlurile recomandate de mine sau îți dorești o altă carte de la Humanitas, poți intra aici să îți alegi. (astăzi reducerile pornesc de la 30%).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.