True Grit – Merită Văzut?

True-Grit

True Grit   : Dupa moarte tatalui ei, fetita de 14 ani Mattie Ross ajunge sa-si paraseasca ferma pentru a fi pe urma ucigasului. Pentru ajutor, il angajeaza pe cel mai dur serif pe care il gaseste, un om cu o adevarata tarie de caracter, Reuben J. Rooster Cogburn.

Mattie insista sa fie in compania lui Cogburn, a carui stil de viata ii pune la indoiala fetei credinta pe care o are in el. Impotriva dorintelor sale, fata il insoteste cand aceasta se avanta in cautarea lui Chaney.

După o dispută, Cogburn scopurile sale şi să se ocupe LaBoeuf si Ranger frunze. Mai târziu, în timp ce în urmărirea “Lucky” Ned Pepper (Barry Pepper) bande, cu care se presupune ca este Chaney călătorie, cei doi se intalnesc un medic Bush, care le conduce la o Dugout gol pentru adăpost. Ei găsesc doi haiduci care ocupă cabină, Quincey (Paul Rae) şi Luna (Domhnall Gleeson).

Ca el le întrebări, Luna este fatal înjunghiat de Quincey, pe care Cogburn apoi ucide. Înainte de a muri, lunei explică faptul că Pepper şi a bandei sale au fost de planificare pentru a reveni la baraca mai târziu în acea noapte.

LaBoeuf ajunge la cabană înainte de gasca, dar sosesc înainte de a putea fi avertizat. Cogburn ucide doi membri ai bandei, precum şi calul lui Pepper, dar răni accidental LaBoeuf în acest proces.

Cogburn băuturi o mare de whisky în timpul zilei următoare şi devine într-un argument cu LaBoeuf, care pleacă o dată mai mult. În dimineaţa următoare, în timp ce obţinerea de apă dintr-un râu din apropiere, întâlniri Mattie Chaney, fata il impusca dar acesta supravietuieste.

Mean Machine

Mean Machine   : Capitanul Mean Machine Danny, fost capitan al Angliei a cazut in dizgratie si este trimis la inchisoare pentru ca a asaltat doi politisti. Cat timp este in inchisoare acesta nu primeste nici un favor din cauza celebritatii sale si statului sau.

Multi prizonieri se iau la harta constant de el, insultandu-l ca si-a facut tara de ras si nu a participat la crucialul joc de la World Cup. Acestia isi tine capul jos si are oportunitatea de a lasa totul in urma si de a schimba viata prizonierilor.

Guvernatorul ii oferă lui Meehan un loc de muncă ca antrenor al echipei de fotbal al gardienilor din închisoare “; nu doresc să facă duşmani cu alţi deţinuţi, scade Meehan, şi oferă în schimb de a instrui o echipă compusă din alţi deţinuţi, care va avea pe gardienilor într-o practică meci.

Meehan se termină cu dealer contrabandă rezident, masive, ca şi omul lui dreaptă. El primeşte, de asemenea, sfaturi de la un Doc vechi condamnatul, care învaţă Lore Meehan închisoare. Meehan câştigă respectul de alţi deţinuţi, după atacă un ofiţer, dl Ratchett, care este atacat Massive, şi apoi este ocupat cu sarcina de formare a echipei sale din contra, inclusiv un con de maxima securitate numita Monk (Jason Statham) un detinut violent scoţian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.