The Last Song – Merită Să Vezi Filmul?

The-Last-Song

The Last Song prezintă povestea adolescentei de 17 ani, Veronica Ronnie Miller, care trebuie să se revadă cu tatăl său după o perioadă de 3 ani, dar și momentul în care acesta va cunoaște prima dragoste.

Filmul este bazat pe romanul cu același nume , scris de Nicholas Sparks care a participat și la regizarea filmului alături de Julie Anne Robinson. The Last Song îi are ca protagoniști pe Myley Cyrus, Liam Hemsworth și Greg Kinnear în rolurile principale.

Veronica Miller este o adolescenta rebelă încă din ziua în care părinții ei au divorțat cu 3 ani în urmă. Deși este un adevărat talent în artele pianului, Veronica, și care a fost pregătită de tatăl său, Steven Miller, nu mai vrea să mai audă de acest instrument și nici nu a mai ținut legătura cu acesta.

Acum Steven din filmul The Last Song   are șansa să reia această legătură ruptă când fost soție , Kim, o trimite pe tânăra rebelă și pe fratele mai mic, Jonah, să petreacă vara împreună cu el într-un mic orășel din sudul Statelor Unite.

La sosire Ronnie nu acceptă pe nimeni în jurul ei, chiar și față de cel mai popular băiat, Will Blakelee, până când aceasta se îndragostește de el. În timp ce povestea de dragoste devine din ce în ce mai serioasă, crește și legătura dintre tânăra adolescentă și tatăl ei.

Într-o zi Steven leșină și este dus la spital unde este diagnosticat cu cancer, iar Veronica se hotărește să pătreacă mai mult timp cu tatăl său, fiind conștientă că o să îl piardă în curând. Cum se va termina povestea de dragoste și dacă cei 3 ani pierduți de tată și fică vor fi recuperați, puteți afla numai urmărind filmul The Last Song.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.