Fantastic Four – Un film de succes. Merită Văzut?

Fantastic-Four

Fantastic Four: Reed Richars, un om de stiinta briliant dar timid, este convins ca evolutia sta in norii cosmici de energie, si a calculat ca Pamantul va trece prin unul dintre acesti nori foarte curand.

Impreuna cu prietenul si partenerul sau, Ben Grimm, Reed il convinge pe fostul sau coleg de scoala dr Victor Von Doom, sa ii dea posibilitea de a accesa statia spatiala pe care o are acesta. Von Doom accepta dar in schimb va avea control asupra experimentului si asupra profitului pe care il va aduce acesta.

Quintet calatoreste in spatiu pentru a observa nori cosmic de energie, dar Reed a calculat greşit şi norii materializa bine înainte de termen.

Reed, Susan şi Johnny părăsească postul protejate de salvare Ben, care a plecat pe un spaţiu-plimbare la locul de probe, şi Victor închide scut din spatele lor. Ben primeşte expunerea completă în spaţiu, în timp ce alţii primesc o doză mai limitat în staţie. Ei se întoarcă acasă, dar în curând începe să se dezvolte puteri ciudate.

Reed este capabil să se întindă ca de cauciuc; Susan poate deveni invizibil şi de a crea câmpuri de forţă, în special atunci când mâniat; Johnny poate sa inghita la foc la temperaturi mai mari de 4000 K (în mod greşit descrise ca supernova, ca şi în film), şi este capabil să zboară, şi Ben se transformă într-o creatură mare, rock, cum ar fi, cu puteri supraomeneşti.

Victor între timp se confruntă cu o reacţie de la acţionarii săi, datorită de publicitate de la misiunea a eşuat, şi are o cicatrice pe fata lui de la un control explodează consola de el a fost aproape în timpul trece norul lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.