The Hangover  – O Comedie de Succes

The-Hangover

Filmul The Hangover se deschide cu Phil, rol in care joaca Bradley Cooper, si care o suna pe logodnica prietenului sau Doug (Justin Burtha) si ii spune acesteia ca au facut-o de oaie si l-au pierdut pe Doug.

Logodnica lui Doug, Tracy Garner, lesina deoarece ea si iubitul ei trebuie sa se casatoreasca in 5 ore. Dar asta nu se va intampla.

Cu doua zile inainte – Doug si cumnatul sau Alan (Zach Galifianakis) isi probabau costumele. Alan ii spune lui Doug ca este OK daca acesta nu-l va lua si pe el la petrecerea burlacilor, dar Doug se simte obligat sa-l ia si be el.

Doug merge să vorbeasca cu tatăl său, Sid Jennifer Garner (Jeffery Tambor), şi ii este data permisiunea să ia Mercedesul la Las Vegas unde va avea loc petrecerea burlacilor, deoarece Sid aduce aminte cum era să fie un om tânăr. Multumit, Doug promite că va fi singurul de a conduce masina in acea zi. Doug şi Alan apoi să plece pentru a ridica altele.

Phil este în faţa unei clase de elevi amintindu-le să plătească 90 de dolari pentru o excursie la un observator, care au toate plăţile salariale cu promptitudine.

Phil scoate aproximativ 3500 de dolari din pachetele lor şi pune-le într-un plic marcat Vegas. El apucă traista, ignora un student şi sare în Mercedes. Grupul apoi se duce pentru a obţine statele membre ale acestora trecut.

Stu (Ed Helms), un medic dentist, este la ea acasă cearta cu prietena lui, Melissa (Rachel Harris), despre petrecerea burlacilor. Stu îi spune că ei sînt mergi la Napa Valley pentru o degustare de vinuri.

Melissa este convins, totuşi, că Phil va găsi o modalitate de a găsi un club de striptease. tratează Melissa Stu ca un rahat, dar este nevoie de Stu cu un zâmbet şi încearcă să-i sărute dar ea avea obiceiul de ea. Baieti sosesc şi Stu frunze.

Actorii din filmul the Hangover

  • Bradley Cooper – Phil Wenneck
  • Ed Helms – Stu Price
  • Sasha Barrese – Tracy Garner
  • Heather Graham – Jade
  • Jeffrey Tambor – Sid Garner
  • Zach Galifianakis – Alan Garner
  • Justin Bartha – Doug Billings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.