The Expendables – Chiar Merită Văzut?

The-Expendables

The Expendables, sau in traducere “Eroi de Sacrificiu” reprezintă visul din copilărie împlinit. Cei mai tari eroii de acțiune sunt prezenți în același film The Expendables. Sylvester Stallone realizează un film de acțiune clasic, cu explozii clasice, exact ca în copilăria noastră de aur.

Este o premieră cinematografică în care joacă împreună Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis şi Terry Crews care se echipează până în dinți într-un film cu o acțiune explozivă.

Sylvester Stallone îl interpetează pe Barney Ross care nu mai are nimic de pierdut și mai ales este un om care își controlează perfect emoțile și ca un adevărat super soldat, nu a știut niciodată frica. Este liderul şi principalul strateg al celei mai temute echipe de şoc alcătuită din războinici perfecţi, care trăiesc pe muchie de cuţit.

Astfel că atunci când un personaj misterios pe nume Church (Bruce Willis) le oferă o misiune pe care toţi o refuzaseră până atunci, Barney şi mercenarii săi acceptă fără ezitare. Aparent, este vorba o operaţiune de rutină având ca scop detronarea Generalului Gaza, temutul dictator al unei mici insule. Dar cum niciodată lucrurile nu sunt atât de simple cum par, ajung rapid în bătaia gloanţelor fără să ştie dacă mai au vreo şansă de supravieţuire.

Stallone reușește în acest film se aducă pe micile ecrane pe Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger într-o scenă memorabilă. Un lucru amuzant din culisele acestui film este faptul că Jean Cloud Vandame a refuzat să joace în această super producție pentru că nu a înțeles de ce a trebuia să i-a bătăie de la Jet Li. Pentru amatorii unui film bun de acțiune, atunci the Expendables este alegerea ideală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.