Grown Ups – O comedie ce Merită Văzută

Grown-Ups

Grown Ups peste o comedie despre 5 prieteni care se reîntâlnesc după 30 de ani, la moartea antrenorului lor de baschet cu care au câştigat campionatul de junior de baschet când erau copii.

Antrenorul le-a fost un adevărat mentor al căror învăţături le-au fost de folos de-a lungul timpului. Această comedie îl are în rolul principal pe inegalabilul Adam Sandler, dar şi alţi actori de comedie de calibru cum ar fi Kevin James, Chris Rock, David Spade şi Rob Schneider.

Au trecut 30 de ani de când cei 5 prieteni au fost separaţi. Lenny este un mare mahăr la Hollywood şi este căsătorit cu frumoasa creatoare de modă Roxanne care este inerpetată de Salma Hayek. Eric este patronul unei fabric de mobilă.

Kurt este un tată casnic, iar nevasta lui este cea care adduce banii în casă, el ocupânduse de trebuire gospodăreşti. Rob se află la al treilea divorţ şi este un pacifist şi un veterinary convins care este căsători cu Gloria, care este cu vreo 30 de ani mai bătrână decât el.

În cele din rumă Marcus este singurl care nu şi+a întemeiat o familie , iar singurl lui scop este să cucerească tot ce prinde şi mai ales să îşi trăaiscă viaţa ca în timpul facultăţii.

Când află că antrenorul lor de baschet a murit, atunci toţi se reîntroc în New England şoi hotărasc să petreacă un weekend îmăreună şi să-şi aducă aminte de copilărie.Din acest moment toată acţiunea filmului se transform într-o comedie spumoasă de famile.

Pe cei 5 prietenii îi aşteaptă pe lângă retrăirea visului de copilărie şi confruntarea cu vechii rivali de când erua mici, într-un meci de baschet epocal. Numai urmârin Grown ups veţi putea să vedeţi o comedie demnă de Americană Pie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.