Miami Vice – De ce Să Vezi Filmul?

Miami-Vice

Filmul Miami Vice   : Ricardo Tubbs este urban si foarte destept. El traieste cu un analist de la Intel, nascut in Bronx pe nume Trudy. Acestia lucreaza sub acoperire si transporta droguri catre Florida de Sud pentru a indentifica un grup responsabil de 3 crime.

Sonny Crockett este un carismatic si flirteaza foarte mult – dar in timp ce este sub acoperire lucrand pentru grupul din Florida de Sud, acesta are o idila romantica cu Isabella, sotia traficantului de droguri si de arme.

Dându-se drept traficanţi de droguri “Sonny Burnett” şi “Rico Cooper”, oferă două servicii lui Yero. Ei afla Yero este securitate înţelegerii şi om Intel. După o întâlnire de inalta tensiune care trec de screening şi sunt introduse pentru a Archangel de Jesus Montoya (Luis Tosar), pivotului de trafic de droguri în Florida de Sud.

În cursul investigaţiei lor, Crockett şi Tubbs afla că înţelegerea este folosind ariana gasca Frăţia să distribuie droguri, şi îi furnizează cu stare-de arme-the-art. Crockett este, de asemenea, atraşi de consultant financiar Montoya şi Isabella amant (Gong Li), şi cei doi încep o poveste de dragoste secreta. Tubbs începe să vă faceţi griji că Crockett ar putea fi prea profund implicate în rolul său sub acoperire şi se teme pentru siguranţa echipei.

Aceste temeri sunt dat seama repede ca Trudy (Naomie Harris), agentul unităţii de informaţii, este răpit de banda ariană Frăţia, şi viaţa ei este ameninţată cu o bombă în acelaşi mod Leonetta a fost excepţia cazului în care sarcinile Crockett şi Tubbs livrau sunt direct predate la AB.

Cu ajutorul locotenentului Castillo unitatea triangulates locaţia lui Trudy la o casă mobilă într-un parc de rulote şi efectuează o salvare, dar ea este extrem de rănit în urma Tubbs atunci când nu reuşeşte să-i clare în timp de la domiciliu de telefonie mobilă şi explodează bomba.

Curând după aceea, Crockett şi Tubbs înfrunta Montoya lui numărul doi om Jose Yero, oamenii lui, si gasca arian în portul din Miami.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.