Spread – Filmul despre un Băiat Rămas Fără Casă și Mașină, la 30 Ani

Spread

Spread: In Los Angeles, un baiat fara casa, fara masina si care are o varsta apropiata de 30 de ani pe nume Nikki incearca sa supravietuisca pe spinarea altora. Nikki arata bine, si tinteste sus – cauta femei bogate cu varste in 35 si 40 care sa-l intretina – un adevarat playboy.

Ultima sa lovitura in acest film este o avocata de succes care are o casa cu vedere inspre oras pe si pe care o cheama Samantha. Este neclar inca cad vad dura aceasta relatie.

Nikki o intalneste pe Heather – o chelnerita. Este jucatorul jucat pe degete? sau aici este vorba de dragoste? Ce va descoperi Nikki?

Nikki ajunge sa o insele pe Sam, mai intai cu prietena lui Emily, apoi cu Christina. Sam il prinde cu Christina si se infurie, dar ajung sa se impace si cei doi fac un angajament, prin care ea ii ignora infidelitatea. Dar acest aranjament pare sa fie prea dificil asa ca in curand il da afara din casa.

Niki isi cauta un loc unde sa locuiasca dar a cazut in dizgratia lui Harry si nu-si mai poate face loc la petreceri cum facea odata. Acesta se intalneste cu Heather care admite ca a fost interesata de el doar pentru ca avea o casa luxoaza, crezand ca acesta este bogat – ea este la fel ca Nikki – inseala barbati bogati in acelasi mod cum o face el cu femeile. Fata il lasa sa se mute cu ea si cu colega ei de camera Eva.

Intr-o zi Heather este suparata deoarece logodnicul ei s-a desparit de ea, iar Nikki este furios deoarece nu a stiu ca fata este logodita. Acestia se cearta iar dupa acest episod, cand se intalnesc, fata e deja maritata.

Actorii din Spread

  • Ashton Kutcher – Nikki
  • Sebastian Stan – Harry
  • Ashley Johnson – Eva
  • Sonia Rockwell – Christina
  • Anne Heche – Samantha
  • Margarita Levieva – Heather
  • Nota filmului: 6/10 din 8000 de voturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.