The A-team – Un Film Bazat pe Hitul Anilor 90 cu Același Nume

The-A-team

Filmul The A-team 2010    este bazat pe hitul anilor 1980 cu acelasi nume. In timpul ce se aflau in Iraq – o echipa formata din patru oameni, cunoscuta sub numele de The A-team, elita fortelor speciale duce o misiune sub acoperire pentru a recupera 1 miliard de dolari si placutele cu care s-au facut acesti bani. Totul decurge conform planului iar acestia ajung in siguranta la baza.

O alta echipa le intinde o capcana iar masina colonelului care a aprobat misiunea explodeaza si placutele dispar in urma exploziei. Ca urmare cei 4 ajung la inchisoare, neputandu-se demonstra cele intamplate cu adevarat.

Un sef de la CIA il elibereaza pe capitanului echipei the A-team iar dupa ce echipa se reintregeste – acestia pornesc sa-si curete numele.

Şase luni mai târziu, Hannibal este vizitat în închisoare de către Lynch. Lynch arată că Pike poate fi încercarea de a vinde plăci cu ajutorul unor arabi. Hannibal, care a fost de urmărire Pike, pe cont propriu, face un pact cu Lynch: înregistrări curat pentru echipa sa în schimbul plăci.

Lynch este de acord şi scapă Hannibal, apoi izbucneşte restul echipei. Sosa este fierbinte pe urmele lor, şi furios după ce a fost retrogradat la locotenent după ce echipa a ignorat avertismentul ei.

Crezând echipa este de lucru cu Pike, ea încearcă să le intercepteze înainte de a părăsi Germania, într-un avion militar. Avionul este distrus de luptători trântor, dar scapă echipa în interiorul corpului a unui tanc pe paraşute.

Ei il urmaresc pe Pike şi să lanseze o ofensivă pentru a revendica plăcile. Echipa afla ca arabul este de fapt general Morrison, care a lucrat cu Lynch şi Pike sa obtina plăci, dar apoi a facut echipa cu ştiucă la dublu-cross Lynch şi fals moartea sa.

Când Lynch află că echipa are Morrison, el a ordinelor de un atac aerian pentru a le elimina. Echipa abia scapă şi Morrison este ucis.

Nota filmului: 7.4/10 din 18000 de voturi.

Actorii din film

  • Liam Neeson … Col. John ‘Hannibal’ Smith
  • Bradley Cooper … Lt. Templeton ‘Faceman’ Peck
  • Jessica Biel … Capt. Charisa Sosa
  • Quinton ‘Rampage’ Jackson … Cpl. Bosco ‘B.A.’ Baracus
  • Sharlto Copley … Murdock
  • Patrick Wilson … Lynch

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.