Batman: Under the Red Hood – Merită Să Vezi Filmul?

Batman-Under-the-Red-Hood

In Batman Under the Red Hood  – eroul nostru are deaface cu cea mai grea incercare de pana acum, misteriosul Red Hood pune mana pe Gotham City dintr-un foc.

Red Hood incepe sa faca curatenie prin oras mai ceva ca Batman, insa fara a urma acelasi cod etic – fiindu-i foarte usor sa omoare. Cand Joker cade intre cei doi, adevaruri grele ies la iveala si vechi rani sunt din nou deschise.

Într-un antrepozit situat în oraşul Sarajevo, Bosnia, penal Insane Clown principe al crimei, The Joker, este văzută bate protejatul lui Batman, Jason Todd, cu o rangă.

Batman vine la salvare, ci de timp el a ajunge, este prea târziu şi corpul lui Jason este găsit în molozul de o explozie Joker a înfiinţat. Cinci ani mai târziu, în Gotham City, vigilante / crimelord Red Hood a asamblat o întâlnire cu huligani top-câştiga şi comercianţilor din Gotham.

Hood Roşie arată că el a ucis toţi oamenii lor de mâna a doua şi oficial numele însuşi şeful şi le spune să-i dau patruzeci la sută din veniturile lor, şi nu de a vinde sau du-te oriunde în apropierea copiilor, sau altcineva le va ucide.

Batman şi Nightwing, protejatul lui Batman originale Dick Grayson, sunt văzute lupta Amazo lângă un râu. Odată robot este învins şi cele trei huligani care au fost, de asemenea, acolo sunt legate, Batman Begins chestionarea huligani şi primul aude despre Red Hood.

Hood Red apoi omoară toate cele trei asasini. Batman începe să-şi alunge Hood Roşie prin oraş şi ajung până la locul de naştere al Joker. Există o retrospectivă a creării de Joker.

O explozie cauzată de Hood Red, apoi are loc la locaţie. După aceea, Batman şi întâlnire Nightwing în Batcave. Batman Nightwing spune că, din moment Hood Roşie a apărut, traficul a crescut, dar crimei a mers în jos. Batman şi Nightwing proceda la Arkham azil şi să vorbească cu Joker despre Hood Roşie.

Batman Joker solicită în cazul în care este implicat în activităţi infracţionale, dar Joker neagă acest lucru. Prinţul Clown aminteste batjocoritor Batman de noapte a ucis Jason, Batman tentant să recurgă la violenţă sau chiar la crimă vechiul său duşman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.