Priest – Un thriller post-apocaliptic. Merită Văzut?

Priest

Priest 2011 este un post-apocaliptic sf thriller cu actiunea plasata intr-o lume alternativa, ravasita de razboaie intre oameni si vampiri. In centrul actiunii sta un preot legendar care a luptat in ultimul razboi dintre oameni si vampiri si care acum traieste printre oameni in orasele conduse de catre Biserica.

Cand nepoata sa este rapida de catre o banda de vampiri, Priest-ul isi incalca juramintele sacre pentru a porni in cautarea fetei inainte ca aceasta sa fie transformata. In cautarea fetei i se alatura si prietenul acesteia.

După ce spune la revedere fratelui său pe moarte, preotul şi Hicks ajung la un om, dar rezervare vampir prietenos, în cazul în care ei descoperă că vampirii au luat-o spre adăpostul din Sola Mira, un stup de vampir în cazul în care preotul a pierdut mai multe preoţilor tovarăşul său într-o misiune în caz de necesitate. Acolo, Preoteasa li se alatura, care decide să-i ajute pentru că ea este îndragostita de el.

Grupul a descoperit că vampirii folosesc trenurile să se deplaseze, încet, acumulând o nouă armată in filmul Priest 2011  şi care intenţionează să atace oraşul Preotului si sa distruga Biserica. Ei descoperă, de asemenea, că locuitorii din Sola Mira au un tunel către oraşul Ierihon, în cazul în care celelalte trei preoţi au fost expediate de către Preoteasa.

Odată ajuns în Ierihon, celelalte trei preoţi sunt mai curând confruntă cu Black Hat, care a fost unul din preoţii care a fost gandit sa au fost ucişi în misiune în caz de necesitate la Sola Mira.

Black Hat Priest solicită trei preoţi de a deveni una cu familia vampir şi ucide-le atunci cand refuza, lăsând trupurile lor să stea pe cruce. Hat negru şi armata lui de vampiri continua apoi de a sacrifica întregul oraş.

După Preot, Preoteasa 2011, iar Hicks găsi cadavrele a trei preoţi, ei descopera urmele Black Hat şi urmaţi-l, în cele din urmă de capturare până la trenul său, împreună cu alti vampiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.