Karan Arjun – Despre ce este vorba?

Karan-Arjun

Film indian Karan Arjun: Sotul lui Durga vorbeste despre tiranul sau frate Durjan Singh, si este ucis, iar Durga si cei doi copii ai ei, Karan si Arjun, sunt lasati de izbeliste.

Durga ii linisteste pe cei doi baieti cu cantecele ei fara sa le spune de moartea tatalui lor, dar acestia afla in curand de acest lucru cand batranul Thakur se decide sa o invite pe Durga inapoi in casa lui. Lui Durjan Singh nu-i cade bine acest lucru, asa ca isi pune oamenii sa-l omoare pe Thakur.

Cand afla de Duga, acesta se duce ca sa-i curme viata, dar cei doi fii ai ei ii sar in aparare, asta costandu-le viata. Singura si devastata, Durga isi pierde mintile, si se roaga la Dumnezeu sa-i aduca fii inapoi pentru a o razbuna pe ea si pe sotul ei.

Ajay (Salman Khan ca reincarnarea lui Karan) creste si ajunge sa fie un campion ca luptator, şi utilizează încasările să cumpere medicamente pentru tatăl său alcoolic.

Într-o zi, un om de afaceri numit Saxena (Ranjeet) îi oferă bani are nevoie pentru a salva tatăl său, care este în mare nevoie de interventii chirurgicale din cauza alcoolismului lui.

Cu toate acestea, atunci când Ajay ajunge la spital, tatăl lui Ajay a murit deja, iar el incinerează tatăl său, întorcându-se, restul urmând să Saxena. Din datoria, Ajay este de acord să lucreze pentru el. Mai târziu, Ajay se încadrează în dragoste cu Bindiya (Mamta Kulkarni).

Între timp, Vijay (Shahrukh Khan ca reîncarnare a Arjun) a crescut cu unchiul, după moartea părinţilor săi. El este un călăreţ extrem de calificat, si o curteaza pe Sonia Saxena (Kajol), care a fost trimis de către Saxena de a învăţa de echitatie, şi este planificat să se căsătorească cu Suraj, fiul lui Durjan Singh.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.