Sherlock Holmes: A Game of Shadows – Despre Film

Sherlock-Holmes-A-Game-of-Shadows

Sherlock Holmes: A Game of Shadows    este un film de mister, 2011, americano-britanic si de acţiune regizat de Guy Ritchie si produs de catre Joel Silver, Lionel Wigram, Susan Downey şi Dan Lin.

Este o continuare a filmului din 2009 Sherlock Holmes , bazat pe caracterul cu acelaşi nume creat de catre Sir Arthur Conan Doyle. Scenariul este scris de Kieran Mulroney şi Michele Mulroney.

Robert Downey, Jr. si Jude Law reiau rolurile lor, ca Sherlock Holmes şi ca doctorul Watson John, şi mai mulţi actori apar in rolurile personajelor ce au jucat în filmul din 2009.

În anul 1891, Irene Adler (Rachel McAdams), ii oferă un pachet doctorului Hoffmanstahl ca plată pentru o scrisoare pe care trebuia sa i-o livreze. Hoffmanstahl deschide pachetul, declanşând o bombă ascunsă, iar detonarea ei este impiedicata prin intervenţia lui Sherlock Holmes (Robert Downey, Jr.). Sherlock Holmes  ia scrisoarea şi scapa de bomba in timp ce Adler şi Hoffmanstahl o iau la fuga.

Holmes constată ulterior ca Hoffmanstahl a fost asasinat. Adler se întâlneşte cu profesorul Moriarty (Jared Harris) pentru a explica evenimentele, dar Moriarty o otrăveşte considerând ca dragostea ei pentru Holmes ii poate compromite planurile.

Deznodământul filmului Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Dupa aceste evenimente din A Game of Shadows , Dr. Watson (Jude Law), ajunge la 221B Baker Street, iar Holmes ii dezvăluie că el investigheaza o serie de crime aparent fără legătură, atacuri teroriste, precum şi achiziţii de afaceri, dar care duc la un punct comun: Moriarty.

Holmes se întâlneşte cu o ghicitoare pe numa Simza (Noomi Rapace), destinatarul din scrisoarea pe care el a luat de la Adler, trimis de fratele ei Rene. Holmes a învinge un asasin trimis sa-l omoare Simza, dar ea fuge înainte de a Holmes, o poate interoga. După nunta de Watson şi Morstan Mary (Kelly Reilly), îndeplineşte Holmes Moriarty, pentru prima dată.

Informează Moriarty Holmes, care a ucis Adler şi va ucide, Watson şi Holmes, Maria, dacă interferenţă “, continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.