The Hit List – Merită să Vezi Filmul?

The-Hit-List

The Hit List: Allan Campbell (Cole Hauser) un om care a avut o zi foarte proasta, merge intr-un bar pentru a-si alunga toate ofurile. Acesta se imprieteneste cu un strain misterios la un pahar care isi spune Jonas, si ii dezvaluie o lista cu cinci oameni pe care i-ar vrea morti.

Cadavrele incep sa apara si impreuna cu un detectiv Jonathon LaPaglia pe urmele lui, Alan, nu mai crede ca aceste evenimente sunt o gluma, si trebuie sa opreasca crimele pana nu e prea tarziu.

Actorul Christian Slater, care a jucat, de asemenea, cu Cuba Gooding în Lies & Illusions, precum Jertfa, a fost iniţial zvonuri să joace rolul de Allan Campbell. Este un rol Cole Hauser de fapt a jucat în film. (doi actori sunt setate să stea împreună în filmul Shadows 2010 White Nights.)

Scriitorii de film 2008 Hero Wanted, in care joaca, de asemenea, Cuba Gooding, Jr. scris scenariul, în timp ce mai mulţi dintre producătorii de Hero Wanted, 2006, film de acţiune End Game, şi Turn filmul din 2009 crimei Wrong la Tahoe produs.

Director William Kaufman din 2005 thriller de acţiune indie The Prodigy a fost ales pentru directe.

Filmările au avut loc în Spokane, Washington la începutul anului 2010. (poliţia locală din Spokane a refuzat să participe în mod oficial în producţia de film din cauza reprezentarea filmului de violenţă faţă de ofiţerii de poliţie Acest lucru se datorează o viata reala de fotografiere a patru poliţişti în Seattle două luni înainte de fotografie principiu a început..)

The Passion of the Christ

The Passion of the Christ: Filmul prezinta ultimile 12 ore din viata lui Iisus din Nazaret, in ziua in care a fost crucificat in Ierusalim. Povestea se deschide in Gradina Ghetsimani unde Iisus s-a dus sa se roage dupa ultima cina.

Tradat de catre Iuda Iscariotul, controversatul Iisus care a infaptuit multe minuni si care a anuntat public ca este fiul lui Dumnezeu este arestat si dus intre zidurile orasului Ierusalim. Acolo liderii fariseilor l-au acuzat de blasfemie iar rezultatul a fost condamnarea sa la moarte.

Iisus este dus in fata lui Pontius Pilat, guvernatorul Palestinei, pentru a i se da pedeapsa. Pilat asculta acuzatiile aduse lui Iisus. Dandu-si seama ca decizia sa ar putea sa-l puna in mijlocul unui conflict politic, Pilate il lasa pe regele Herod in a decide cum sa fie Iisus persecutat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.