Este posibil ca pozitia sexuala si timpul sa afecteze sexul copilului tau?

poate-pozitia-sexuala-afecta-sexul-copilului

Pot diferitele pozitii sexuale sa determine ce sex o sa aiba copilul ? Este posibil ca momentul in care faci sex in relatie cu ovulatia sa determine faptul daca o sa ai un baiat sau o fata?

Timp de mai multe secole, oamenii au crezut faptul ca unde, cand si cum un cuplu heterosexual face sex va determina si sexul copilului. Asemenea credinte persista inca si in ziua de azi, in care este usor sa gasesti in biblioteci si in mediul online ghiduri despre cum poti sa faci un baiat sau o fata.

Eu doar am facut o cercetare rapida pe internet si am gasit un numar foarte mare de pagini care prezentau tot felul de lucruri, de la “cum poti sa concepi o fata in trei pasi” si pana la “cum poti sa ai un baiat”.

Schimbarea momentelor in care faceti sex

Astfel de idei si numeroase alte articole care promoveaza ideea ca iti poti alege sexul copilului prin modificarea dietei unei femei (ea trebuie sa consume mai multa carne rosie daca isi doreste aiba un baiat si mai multe branzeturi si iaurturi daca isi doreste o fata), prin schimbarea momentelor in care faceti sex (trebuie sa faceti sex mai aproape de ovulatie pentru a avea un baiat si cat mai departe de ovulatie daca vreti sa aveti o fata) si sa va limitati la anumite pozitii sexuale (o penetrare superficiala pentru a avea o fata si o penetrare mai in profunzime pentru a avea un baiat).

Siteurile web pe care le-am cercetat eu fac totul sa sune de parca informatiile pe care le prezinta sunt reale si au o baza stiintifica- dar oare sunt acestea adevarate?

Conform unor cercetari adevarate, raspunsul este nu. In primul rand, nu exista nici o legatura intre momentul in care faceti sex fata de perioada de ovulatie si sexul copilului pe care l-ati conceput.

Sexul mai aproape de momentul ovulatiei

Daca faceti sex mai aproape de momentul ovulatiei va creste in mod evident sansele ca femeia sa ramana insarcinata- dar faptul ca faceti sex mai aproape sau mai departe de momentul ovulatiei nu va afecta totusi sexul copilului conceput.

In al doilea rand, desi unii oameni de stiinta au sustinut faptul ca dieta alimentara a mamei este asociata cu sexul copilului, cercetarile pe care le-am vazut eu pe acest subiect sunt pline de probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.