Sexul la dus, stimularea naturala a barbatilor si bisexualitatea

sexul-in-dus

De ce este atat de dificil sa faci sex la dus?

In primul rand, dusurile sunt create in mod obisnuit sa acomodeze o singura persoana si nu doua persoane, mai ales daca luam in cosniderare faptul ca ne aflam intr-o lume in care exista o expansiune foarte rapida a dimensiunilor corporale. In al doilea rand, sexul la dus probabil ca inseamna ca cuplul respectiv probabil ca va fi nevoit sa stea in picioare, in loc sa stea intins intr-un pat, ceea ce inseamna ca va fi si mai dificil sa va aliniati partile corporale, mai ales pentru cuplurile cu discrepante de greutate.

In al treilea rand, cuplurile care folosesc lubrifianti in timpul partidelor de sex s-ar putea gasi in situatia in care acestea sunt spalate de apa de la dus, ceea ce prin urmare va duce la crearea unei senzatii de discomfort (acest lucru este si mai adevarat in cazul cuplurilor care folosesc lubrifianti pe baza de apa). Si, in cele din urma, atunci cand iei in considerare suprafetele umede si lipsa unor lucruri de care sa te tii, sexul la dus poate sa fie de-a dreptul periculos.

Prin urmare, ce poti sa faci ca sexul la dus sa fie o experienta mai placuta si mai putin periculoasa? Daca nu ai banii necesari pentru a investi intr-o renovare a baii, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa experimentezi cu diferite pozitii, sa investesti intr-un lubrifiant pe baza de silicon si sa incerci sa reduci numarul de potentiale pericole pentru siguranta.

Chiar functioneaza aceste “stimulente naturale pentru barbati”?

Majoritatea acestor produse de “stimulare naturala a barbatilor” care sunt prezentate in reclamele de la televizor nu au fost niciodata testate din punct de vedere stiintific de catre alti cercetatori independenti. Chiar si in cazurile in care producatorii sustin ca au “dovezi clinice”, ei de obicei evita sa dezvaluie sursele studiilor facute sau iti zic orice lucru pe aceasta tema, probabil ca nu ai fi foarte impresionat daca ai cunoaste detaliile.

Poti sa te gandesti in acest mod daca astfel de produse chiar ar functiona cu adevarat, am citi despre ele in jurnalele stiintifice cu o anumita reputatie si nu am afla despre existenta lor in reclamele care sunt date la televizor pe timp de noapte.

De asemenea, “oamenii reali” care sustin ca aceste produse chiar functioneaza cu adevarat cel mai probabil ca au fost platite pentru a spune un astfel de lucru sau, cel mai probabil, ca au cazut prada efectului placebo. Efectul placebo se refera la ideea ca, daca tu chiar consideri ca un anumit tratament iti va aduce beneficii pentru starea de sanatate, atunci probabil ca o sa ai parte de unele imbunatatiri, chiar daca produsul pe care l-ai folosit era pur si simplu o minciuna.

Ca o dovada a acestui lucru, oamenii care iau pastile din zahar pentru a isi trata depresia usoara spre severa prezinta deseori aproape aceeasi imbunatatire a simptomelor ca si oamenii care chiar au luat medicamente anti depresive. Totusi, sexul in dus te poate ajuta sa cresti durata actului sexual pentru orgasm Prin urmare, in cazul “produselor naturale de stimulare masculina”, daca tu crezi ca acestea vor functiona, chiar este posibil sa se intample- dar probabil ca produsul pe care l-ai cumparat nu este mai mult decat o simpla pastila ieftina pe care ai dat mai multi bani.

Poate cineva sa fie cu adevarat bisexual?

Cred ca tu de fapt vrei sa intrebi daca o persoana poate sa fie cu adevarat atrasa de ambele sexe. Daca asa este treaba, ar trebui sa stii faptul ca chiar exista cercetari care arata faptul ca chiar exista unii oameni care prezinta nivele mari de excitare sexuala atat fata de barbati, cat si fata de femei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.