Cop Out – Un film despre doi Polițiști. Merită Văzut?

Cop-Out

Cop Out  2010, un film despre doi politisit, Jimmy, rol jucat de Bruce Willis si Paul, rol jucat de Tracy Morgan care isi sarbatoresc al 9-lea an ca parteneri in cadrul NYPD(New York Police Department). Fata lui Jimmy, Ava (Michelle Trachtenberg) se marita, iar pretul pentru buna desfasurare a nuntii este de 50000 de dolari.

Desi al 2-lea sot al fostei sotii s-a oferit sa plateasca pentru nunta, Jimmy se ambitioneaza sa gaseasca o cale de a gasi banii necesari astfel incat Roy sa nu rada de el. Paul, un adevarat cop, este ingrijorat ca sotia sa il inseala, asa ca instaleaza o camera video intr-un ursulet out de plus.

In timp ce Jimmy a dat spre vanzare o cartonas de baseball din 1952 cu Andy Pafko, Paul isi cheama nevasta.

Cop Out  il prezinta acum pe Jimmy cum este talharit de Dave (Sean William Scott), care ii fura cartonasul si arma favorita a lui Paul. Acestia afla ca Dave e pe cale sa dea “lovitura” la o casa in acea noapte. Jimmy il aresteaza pe Dave si descopera ca acesta a vandut cartonajul si arma pentru droguri. Jimmy se uita la caseta din ursuletul de plus al lui Paul si nu vede nimic.

Se dug la un dealer, Poh Boy, care le spune ca ar avea cartonasul daca cei doi i-ar putea face rost de o masina care a fost furata. Fac rost de masina, dar in portbagaj gasesc o femeie, pe nume Gabriela. Paul se uita mai tarziu pe caseta si isi da seama ca a fost mintit de Jimmy : isi vede sotia cu un alt barbat in dormitor.

The Book of Eli

The Book of Eli este un film care il prezinta pe Eli, rol jucat de Denzel Washington. Dupa 30 de ani de la un eveniment apocalitic, Eli calatoreste pe jos inspre coasta vestica a Statelor Unite. Pe drum el da dovada de cunostiinte bune in lupta si in tehnici de supravietuire, in timp ce vaneaza animale salbatice stranii si infrange un grup de banditi care incercau sa-l jefuiasca la drumul mare.

Cautand o sursa de apa el ajunge intr-un orasel construit de Carnegie care viseaza sa construiasca si alte orasele, dar dorintele sale atarna de gasirea unei anumite carti – Biblia, asa ca isi trimite oamenii in fiecare zi sa o caute.

Intr-un bar local, Eli se ia la bataie cu un grup de motociclisti si ii ucide pe toti, intr-un mod de nedescris. Faza a semanat mult cu o secventa dintr-un film cu Jackie Chan. Realizand ca Eli este un om invatat, si vrand sa se foloseasca de acesta, Carnegie, el capo di tuti capi din acest colt uitat de Dumnezeu, il roaga pe Eli sa ramana, desi oferta pare sa nu fie negociabila

. Dupa ce concubina lui Carnegie, Claudia, ramasa oarba, ii da lui Eli niste mancare si niste apa, Carnegie o roaga pe sora acesteia Solara (Mila Kunis) sa-l seduca pe The Book of Eli  2010. Acesta nu accepta avansurile dar o invita sa manance cu el , dupa ce isi spun rugaciunea.

Carnegie isi da seama ca Eli  are o copie a Bibliei, cartea pe care o cauta caci toate copiile fusesera distruse dupa apocalipsa. Eli se furiseaza din camera sa si se duce la magazinul de peste drum unde intreaba de “Inginer” – pentru a-si reincarca bateria.

Carnegie incearca sa-l opreasca pe Eli, punand ca oamenii sa traga asupra lui insa Eli, scapa si este urmarit de Solara. Dupa ce acestia sunt urmariti in tot desertul de catre Carnegie si oamenii lui, lucrurile par sa se inrauteasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.