The Rebound – Recenzie a Filmului

The-Rebound

The Rebound si cu traducere  este o comedie romantica in care Sandy, dupa ce a descoperit infidelitatea sotului ei in timp ce privea la caseta de la petrecerea fiului, pleaca din suburbie pentru a se muta la oras.

Isi ia un apartament care e deasupra unei cafenele se se imprieteneste cu unul din cei care lucreaza acolo – Aram – un barbat al carei nevasta l-a luat doar pentru a face rost de o “carte verde” (green card).

O gospodină şi mamă a doi copii, Sandy (Catherine Zeta-Jones), descoperă că soţul ei a fost infidel. După un divorţ pripit, ea decide să plece de acasă şi merge la New York cu fiul si fiica ei.

Acolo, si începe o viaţă nouă. Sandy inchiriaza rapid un apartament mai sus de o cafenea şi se împrieteneşte cu unul dintre chelneri, Finklestein Aram (Justin Bartha). Aram din filmul The Rebound , la 25, nu este sigur ce vrea să facă cu viaţa lui, deşi el are un grad de colegiu şi o tendinţă de a studioa.

Totusi, el decide să aibe grijă de copii lui Sandy – care devine în cele din urmă dădaca lor full-time. El dezvoltă o relaţie ,atat cu copii, dar o scanteie apare si intre Aram şi Sandy iar fata ii surprinde pe cei doi in ipostaze

Cei doi isi dau intalnire timp de doua luni si par perfecti impreuna in filmul The Rebound    . Până intr-o zi cand Sandy simte greata si este suspecta de o noua sarcina. Aram este încântată şi aşteaptă cu nerăbdare sa creasca copilul lui Sandy.

Dar mai târziu, un medic confirmă cuplului ca Sandy nu este întradevăr însărcinată, dar la 40 ea poate concepe încă. Dupa ce ii paraseste medicul, izbucneşte o luptă între Aram şi Sandy, aceasta din urmă confirma că este ridicol faptul cei doi, cu o diferenţă de vârstă de 15 ani, ar putea fi vreodată fericiţi împreună.

După destrămarea, Aram decide să călătorească prin lume şi pentru a îmbunătăţi vieţile altora. Sandy obtine o promovare la slujba ei din The Rebound, şi după ce cinci ani au trecut, cei doi isi dau o intalnire într-un restaurant (The Rebound). Aram dezvăluie ca el a adoptat un băiat din Bangladesh şi ca este încă singur[…]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.