Unbreakable – Un thriller de succes. Merită văzut?

Unbreakable

Unbreakable: Un thriller care te tine in suspans; un film in care actiunea se invarte in jurul unui om care descopera ceva extraordinar despre el dupa un accident devastator. David Dunn este personajul principal.

Acesta este unicul supravietuitor unui accident groaznic de tren in care au murit 131 de oameni, iar acesta nu are nici o zgarietura. Elijah Prince este un personaj obscur care il abordeaza pe Dunn, oferindu-i si o teorie pentru supravietuirea sa.

Elijah Prince (Samuel L. Jackson) este născut de tip I cu osteogeneza imperfecta, o boala rara, in care oasele se rup usor. Bazându-se pe ceea ce el a citit în cărţi de benzi desenate în timpul şederii sale spital multe, Pret teoretizeaza ca, dacă el este fragil la o extremă, atunci poate că există cineva puternic la extrema opusă.

Ani mai tarziu, pază David Dunn (Bruce Willis) este, de asemenea, căutarea de sensul cuvântului în viaţa lui. El a renunţat la o carieră promiţătoare fotbal american să se căsătorească cu dragostea sa Audrey (Robin Wright Penn), după ce au fost implicate într-un accident auto.

Cu toate acestea căsătoria lor se dizolva, la primejdie lui Iosif, fiul lor mici (Spencer Treat Clark). Revenind la un interviu de angajare la New York, David este singurul supravietuitor al unui accident de tren oribil care a ucis 131 de pasageri, susţinerea nu se leziuni.

El este contactat de către Ilie adulţi, care îşi propune să o lui David nu crede că el este un exemplu real de tipul de persoană care după benzi desenate super-eroi sunt modelate. David încearcă să-l ignore, dar Ilie codiţe el şi soţia lui, încercând să atragă atenţia lui.

Pentru a scuti familia sa din primejdie în continuare, David este de acord în cele din urmă să audă Ilie afară, şi începe să se testa. În timp ce de ridicare greutăţi cu Iosif, ei descoperă că puterea lui fizică este mult dincolo de ceea ce el credea anterior şi Iosif începe să idolatrizeze pe tatăl său şi cred că el este un super-erou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.