The Witches: Un film despre viața unui tânăr rămas orfan

The-Witches

The Witches: Un tanar copil, care recent a ramas orfan, este luat de catre matusa sa din Anglia. La un hotel, unde stau temporar, un grup de vrajitoare s-au adunat pentru a pune la cale un plan – sa scape de toti copiii din lume.

Filmul este adaptat dupa cartea cu acelasi nume a autorului Roald Dahl si a fost regizat de catre Nilas Roeg si produs de catre Jim Henson Productions, iar in rolurile pricinpale au jucat Angelica Huston, Mai Zetterling si Rowan Atkinson.

Filmul The Witches  

O femeie pe nume Helga vechi norvegiene (Mai Zetterling) avertizează ei nepotul Luca (Jasen Fisher) despre vrăjitoare, femeile demonic care distruge copiii. Helga explică faptul că vrăjitoarele locuiesc în fiecare ţară din lume. În timp ce ei arata si se poarta ca si femeile obisnuite, aceasta este de fapt o fatada elaborat. Ele ascund capetele lor chel cu peruci şi mâinile lor recuperată cu mănuşi.

Picioarele lor au capete pătrate şi cioturi hidoasă în cazul în care degetele de la picioare ar trebui să fie, forţându-le să poarte pantofi sensibile cele mai multe ori. Despre singura modalitate de a le spun în afară este, prin ochii lor mov. Ei au, de asemenea, găsi mirosul de copii respingătoare.

Ea merge mai departe pentru a descrie modul în care vrăjitoarele utilizează metode Devious de a face cu copii mai departe, si evita detectia. De exemplu, o vrăjitoare norvegian blocat mai bun prieten al ei în interiorul unui tablou.

Este sugerat faptul că Helga însăşi a fost aproape distrus de o vrăjitoare, atunci când ea a fost mai mic, pierde unul dintre degetele ei în acest proces.

La scurt timp după moartea părinţilor lui Luca, Luca şi Helga muta in Anglia. În timp ce joacă în copac său, o femeie îmbrăcată în negru (Anne Lambton) se apropie de el de mai jos, pe care îl recunoaşte ca o vrăjitoare.

Femeia Luca oferă un sarpe, ci ca Luca solicită, în panică pentru bunica sa, femeia îi oferă în schimb un baton de ciocolată. Ea, de asemenea, misterios pare să ştiu numele lui. Dintr-o data, întrerupe Helga de vrăjitoare coaxing şi solicită Luca la cină.Vrăjitoarea brusc pleacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.