Ucenicul Vrajitor – O aventură plină de fantezie și magie din anul 740

Ucenicul-Vrajitor

Ucenicul Vrajitor este o aventura plina de fantezie si magie. In anul 740, unul dintre cei trei ucenici a lui Merlin, pe nume Maxim Horvath, il tradeaza, prin unirea forțelor cu vrăjitoarea rea Morgana Le Fay.

Morgana il raneste mortal pe Merlin inainte ca unul dintre ucenici lui Merlin, Veronica Gorloisen sa o absoarbe pe Morgana, trupul si sufletul, în propriul ei corp. Înainte de a muri, Merlin ii oferă vrajitorului Balthazar un inel de dragon, care va identifica primul Merlinean, succesorul lui Merlin, care va fi singurul în măsură să o învingă pe Morgana.

De-a lungul istoriei, Balthazar ii întemnițează pe Morganians, vrăjitori care încearcă sa o elibereze pe Morgana, inclusiv Horvath, în straturi succesive pe Grimhold, în timp ce el caută succesor.

În anul 2000 Dave Stutler il întâlnește pe Balthazar într-un magazin antic din Manhattan. Crezand că băiatul ar putea fi succesorul pe care il cauta, Balthazar ii oferă inelul dragon care se infasoara in jurul degetului lui Dave. Dave deschide accidental Grimhold si il elibereaza pe Horvath.

În timp ce lupta pentru posesie, de Grimhold, Balthazar, și Horvath sunt închiși într-o urnă antica chinezeaza cu un blestem blocare pe zece ani.

Dave este umilit ca el este descoperit, de către profesorul său, și colegii cu pantalonii umede ca urmare, la un vas, care a izbucnit în poala lui, și ca toată lumea intră în magazin, nu există nici o urmă, de luptă, astfel încât se crede Dave este alcătuit.

Zece ani mai târziu in Ucenicul Vrajitor , mai exact în anul 2010, Dave (Jay Baruchel), acum in varsta de 20 de ani, este un ucenic de fizica la Universitatea din New York, și s-a reintalnit cu o fosta iubire din copilărie, Becky (Teresa Palmer).

Între timp, de 10 ani blestem închisoare, la sfârșitul anului urnă mistice, iar urna se deschide, eliberându-l pe Horvath, și Balthazar. Horvath merge, după ce Dave în căutare, de Grimhold, iar Dave este în cele din urmă salvat, de Balthazar, de echitatie un oțel animat vultur creată, de un Chrysler Building gargui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.