Ironclad – Merită Văzut?

Ironclad

Ironclad: Este anul 1215 iar o parte dintre baronii Angliei si-au adunat fortele pentru a-l face pe regele John sa-si puna sigiliul regal pe Magna Carta, un document cu drepturile oamenilor liberi.

Mai tarziu, regele a adunat o armata de mercenari pe coasta de sud a Angliei cu intentia de a-i captura pe baroni si de a aduce tara inapoi sub dominatia sa. In calea sa a stat castelul Rochester, un loc care are sa devina un simbol pentru justitie si libertate.

Actrita Megan Fox a fost anexat la film atunci când compania a filmului de producţie, Mythic, a început promovarea acesteia a investitorilor la Festivalul de Film de la Cannes 2008.

Fox a părăsit de film şi mai târziu a fost înlocuit cu Kate Mara. Având în vedere valoarea scăzută a creditului şi a finanţării disponibile în 2009, bugetul filmului a fost redus şi întreaga distribuţie de sprijin a fost schimbat, cu excepţia actorilor James Purefoy şi Paul Giamatti.

Producatorul lui Ironclad , Andrew Curtis a descris de finanţare a filmului ca “mai complexe decât o hartă de metrou”, a revistei Variety, filmul a ajuns de creditare 18 producatori executivi.,

Love Comes Softly

Love Comes Softly   : Visul unei tinere femei de a-si face o noua viata pe tinutul Americii devine un test pentru aceasta si pentru credinta si curajul ei.

Marty si Aaron Calridge au venit in Vest in cautarea unei noi vieti plina de noroc. Insa, o neasteptata tragedie se intampla iar Marty ramane vaduva. O iarna grea se aproprie, iar aceasta se imprieteneste cu Ben Graham si cu sotia lui Sarah.

Acestia o incurajeaza sa accepte oferta recentului vaduv Clark Davis; o oferta neobisnuita – de a fi maritata cu el temporar. Marty va avea un acoperis deasupra capului pana la primavara, cand se va putea intoarce acasa.

Marty Claridge (Katherine Heigl) tocmai sa mutat spre vest cu sotul ei, Aaron Claridge (Oliver Macready), care moare la scurt timp după. Cu nici alte opţiuni, ea acceptă aranjamentul oferit de către soţ supravieţuitor Clark Davis (Dale Midkiff), care oferă să-i dea un loc de cazare pentru iarnă şi oferă ei cu tariful pentru vagon de tren înapoi la poziţia de Est în primăvară.

În schimb, sunt de acord să se căsătorească, iar el vrea ca ea să ofere o influenţă maternă pentru Missy lui fiica (Skye McCole Bartusiak). Cei doi nu locuiesc împreună ca soţ şi soţie, dar păstrează trimestre separate.

Marty, în timp ce aşteaptă copilul răposatului ei soţ, este chiar mai multă nevoie de un loc caldut unde sa stau. Totuşi, acesta nu este un aranjament ideal pentru oricare dintre ele, şi la început Marty şi Missie nu se inteleg.

Marty invata mai multe despre “Clark lui Dumnezeu”, decât ea visat vreodată, şi ca sezonul de iarna trece, încep să se simtă mai mult toate ca o familie, şi în cele din urmă Marty şi Clark ajuns să realizeze că eşti îndrăgostit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.