Trebuie sa fii constient de orice problema

Este foarte important sa fii constient de provocarea ta pentru a intrerupe obiceiul de a te gandi mult prea mult. Dar, daca crezi ca o sa iti amintesti sa nu te gandesti mult prea mult in timpul unei zile normale, atunci ar trebui sa stii ca doar te pacalesti singur, cel putin daca esti ca mine, pentru ca eu aveam nevoie de ajutor. Dar nu a fost greu sa obtin acest ajutor. A trebuit doar sa creez cateva notite. Principala mea notita era scrisa pe o foaie pe care o tineam pe o tabla alba si pe care scria: “Mentine lucrurile extrem de simple.” faptul ca am vazut aceasta notita de mai multe ori in timpul zilei m-a ajutat sa ies mai repede din sirul gandurilor si sa reduc la minim acest obicei de- a lungul itmpului.

Doua tipuri de astfel de notite pe care le poti folosi si tu sunt:

  • O mica notita scrisa: Poti pur si simplu sa postezi o simpla notita sau ceva similar pe care sa scrii o simpla intrebare, cum ar fi: “Tind eu sa ma complic prea mult in aceasta privinta ?” sau orice altceva care sa iti atraga atentia. Pune acea notita undeva unde nu ai cum sa o treci cu vederea, fie ca o pui pe masuta de langa pat, pe oglinda din baie sau langa ecranul calculatorului
  • O notita pe smart phone: poti sa scrii una din frazele de mai sus sau orice iti doresti tu intr-o aplicatie pentru notite pe smart phone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.