Parker – Un thriller American de Succes

Parker

Parker este un thriller american regizat de Taylor Hackford. Parker este un hoț profesionist, care nu fura de la saraci, sau oameni nevinovați. Mentorul său, Hurley îi cere să facă o treabă de cinci oameni, cu un echipaj pe care el nu il știe, si care constă din Melander, Carlson, Ross și Hardwicke.

Se pare ca jobul este de succes, dar Parker refuză să meargă mai departe cu un alt plan, care ii putea aduce in buzuar milioane. Ei il impusca și il lasă să moară într-un lac. După ce abia a supraviețuit, el este găsit de o familie, care-l ducă la spital, unde a blocatoare o asistentă medicală de sex masculin faptul, fură uniforma lui, și scapă.

El fură un magazin încasarea cecurilor, pentru a obține fonduri, fotografiați de un proprietar în picior, și furtul masinii unei femei parcat afara. Spune Parker Hurley, care vrea să meargă după Melander, pentru dublu-trecere-l, cine mai tarziu descopera este în Palm Beach, Florida, pentru un alt jaf.

Echipajul afla că el este viu, si foloseste conexiunile lor mob pentru a obține un rezultat pozitiv-om pe nume Kroll, să meargă după Parker. El încearcă să-l răpească pe fiica lui Hurley si prietena lui Parker Claire. Ea a restrâns scapă și se ascunde într-o tabără de pește. Hurley este îngrijorat și sugerează Parker fugi cu Claire, dar el refuză, integral intenția de răzbunare împotriva Melander.

Parker calatoreste la Palm Beach și reprezintă ca un texan pe nume Daniel Parmitt. Leslie Rogers este un deprimat, pretenții agent imobiliar, living cu mama ei, și se luptă financiar, după un divorț. Ea este incantata atunci cand apare Parker, pentru a deveni interesati de proprietatile ei, pentru că ea este disperată pentru un comision. L

eslie curând devine suspicios, atunci când Parker ia numai interesul într-o casă, ca un om pe nume Rodrigo este inchirierea. În realitate, este Rodrigo Melander, și are drept de ședere în această casă cu echipaj în așteptarea unei licitații 50 milioane dolari bijuterii de dolari, din care au de gând să fure bijuterii. Leslie devine suspicios, iar în cele din urmă descoperă că Daniel Parmitt este o identitate falsă. Ea oferă cunoștințele de zona, ca ajuta la Parker  , în cazul în care acesta va da un comision.

El consideră că după efectuarea o bandă, pentru a vă asigura că nu se poartă un fir. Împreună, au de gând să fure bijuteriile din Melander, după ce le-a fura de la licitatie. Leslie Parker incredere, dar el se opreste de la a merge mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.