The Jackal – Recenzie. Păreri Personale despre film

The-Jackal

O misiune comună a FBI-ului american si a serviciilor ruse conduce, la moartea fratelui mai mic a unui mafiot din Azerbaidjan. Drept răzbunare, mafiotul angajeaza un asasin enigmatic cunoscut doar sub pseudonimul “Jackal” care ucide orice tinta.

Între timp, capturarea MVD unul, dintre acoliții mafiotul lui. În timpul interogatoriului, prin tortură, sluga dezvăluie numele “Sacalului”. Acest lucru, împreună cu documentele recuperate dintr-o servieta, ii fac sa creada pe anchetatori ca tinta sacalului este directorul FBI, Donald Brown.

The Jackal   începe pregătirile pentru asasinare – folosind o serie de deghizări, și carti de identitate furate. FBI-ul afla de o persoană, care îl poate identifica.

Directorul FBI Carter Preston și de la Poliția rusă – maiorul Valentina Koslova Armata Republicană Irlandeză abordeaza un lunetist numit Declan Mulqueen, care a avut o relatie cu Isabella, despre care ei cred ca i poate identifica pe Sacal.

Mulqueen în cele din urmă este de acord, pentru a ajuta în schimbul pentru eforturile lor cele mai bune, să-l elibereze din închisoare.

Devine evident, că Mulqueen are un motiv personal pentru care vaneaza Sacalul: asasinul a ranit-o pe Zanconia în timp ce era însărcinată cu copilul sau, si in urma caruia a avut un avort spontan. Zanconia oferă informații, care pot ajuta la identificarea Sacalul, inclusiv faptul, că el este american, si că el a dobândit instruire militară în El Salvador.

Deznodământul filmului The Jackal

Între timp, Sacalul angajează un armurier pe Ian Lamont, pentru a proiecta și construi un suport pentru o arma pe care o intenționează să o utilizeze pentru asasinat.

Subestimand pericolul in care s-a bagat cu The Jackal, Lamont cere mai mulți bani în schimbul păstrarii liniștii; Sacalul răspunde, si-l ucide cu brutalitate pe Lamont cu echipamentul pe care acesta il construise. FBI-ul descopera corpul lui Lamont și Mulqueen deduce ca Sacalul intenționează să utilizeze o armă cu rază lungă pentru asasinat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.