Intalnire cu Joe Black – Un film de dragoste cu elemente de fantezie

Intalnire-cu-Joe-Black

Intalnire cu Joe Black este un film de dragoste cu multe elemente de fantezie. Miliardarul si mogulul media – Bill Parrish are în vedere o fuziune între compania sași un alt gigant mass-media, în timp ce de asemenea, sa-si sarbatoreasca cei 65 de ani la o petrecere de vis, planificata de catre fiica sa cea mare Allison. El începe sa auda voci misterioase pe care a încercat, cu dificultate, sa le ignore.

Fiica lui cea mica, Susan , un rezident la medicina interna, are o relatie cu unul dintre membrii consiliului lui Bill, Drew. Ea are în vedere căsătoria, dar tatăl ei nu este prea impresionat de relatia ei. Când întreabă ea pentru versiunea scurtă, de discursul său plin de pasiune, el spune simplu, “rămân deschise. Cine știe?

Lightning ar putea lovi!” La scurt timp după acel moment din filmul Intalnire cu Joe Black , Susan intalneste un barbat vibrant si tânăr, la un magazin de cafea.

Ea se indragosteste instantaneu, dar nu reușește sa-i afle si numele inainte de a-si lua ramas bun. La scurt timp după întâlnirea lor (și fără știrea ei), omul este lovit de mai multe masini, in ceea ce pare a fi un accident de extrem de grav.

Moartea ajunge la casa lui Bill în corpul acelui tanar si ii explica lui Bill, printr-un discurs plin de pasiune ca i-a starnit interesul. Având în vedere competența, experiența și înțelepciunea lui Bill, Moartea ii spune că atât timp cât Bill îl va ghida pe Pamant, el nu va mori. Bill este de acord, și Moartea devine mana dreapta a lui Bill ca Joe Black.

Eforturile barbatului acum de a-si continua treburile planificate – acum cunoscand ca nu mai are mult de trait, sunt in zadar si parca devin din ce in ce mai neinteresante.

Drew il cam lucreaza pe la spate pe viitorul sau socru, asa ca mizeaza pe comportamentul ciudat lui Bill, pentru a convinge Consiliul, să-l voteze ca președinte, folosind informațiile furnizate accidental de Quince la o intalnire, fiul-in-lege a lui Bill (Jeffrey Tambor), pentru a împinge prin aprobare de fuziune, care Bill a decis de a se opune. Quince este devastat, de ceea ce se întâmplă, pentru proiectul de lege ca toate, dar un alt membru, al consiliului să voteze afară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.