Splice – Un FIlm de Succes. Chiar Merită Văzut?

Splice

Filmul Splice: In acest film Elsa si Clive sunt doi oameni de stiinta rebeli care incalca limitele legale si care depasesc codurile etice facand un experiment periculos: acestia imbina tesut uman si animal pentru a crea un nou organism.

Numita “Dren”, creatura se dezvota dintr-o femela deformata intr-o frumoasa dar periculoasa himera cu aripi, si care creeaza o legatura stransa cu cei doi creatori ai ei doar ca acesta se doveste a fi mortala.

Oamenii de stiinta numele lor creatura Dren, care depăşeşte cele mai indraznete vise lor; ea începe să crească şi să înveţe într-un ritm accelerat. Ca laboratorul lor devine extrem de aglomerat, iar riscul de a fi descoperit Dren creşte, se deplasează la Dren Elsa mama lui târziu ferma.

Între timp, animalele original hibrid care au creat, care au fost iniţial Mates, omoare unul pe altul, ca de sex feminin a devenit un sex masculin şi extrem de ostil. Mai târziu, după ce a observat îndeaproape Dren, Clive descoperă că Elsa utilizate genele ei de a crea creatura, care până acum a devenit amfibii, înaripat şi omnivore, cu o intepatura de toxice.

Elsa, care au format o legătură maternă cu Splice, modificări rapid mintea ei, si ia taiat Stinger ei şi utilizarea lor în experimente medicale. Ca Dren creste, Clive este sedus de ea şi are sex cu ea, spre dezgustul lui Elsa.

Actorii din filmul Splice

  • Adrien Brody – Clive Nicoli
  • Delphine Chanéac – Dren
  • Brandon McGibbon -Gavin Nicoli
  • Sarah Polley – Elsa Kast

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.