2012 – Totul Despre Film. Chiar Merită Văzut?

2012

Filmul 2012: În anul 2009, doctorul Adrian Helmsley, care era un geolog american îl vizitează pe astrofizicianul Satnam Tsurutani, de la care află că temperatura Pământului crește din cauza unor explozii solare.

Adrian anunță Casa Albă despre pericolul iminent, iar președintele SUA Thomas Wilson inagurează un proiect secret prin care încearcă să asigure supravețuirea rasei umane. Aproximativ 400 000 de oamenii sunt aleși să urce în aceste arci care sunt construite în China, Cho Ming.

În 2012, Jackson Curtis este un scriitor de SF în Los Angeles, care are și un job part time ca și șofer de limuzină pentru miliardarul rus Yuri Karpov. Acesta află despre despre pericolul care pândește pământul și că guvernul american ținea secret acest cataclism, fapt care este prezis și de calendarul mayaș care se termină brusc în anul 2012.

Din acest moment pentru Curtis și familia sa începe o cursă contra cronometru, încercând să prindă la timp navele care vor salva omenirea.

Toate aceste lucruri sunt aflata de tânărul scriitor în momentul în care își ia copii și pleacă la într-o excurise în Parcul National Yellowstone. Aicea descoperă că guvernul a resctricționat mai multe zone ale parcului și astfel intră în contact cu autoritățile americane.

Din acest moment Curtis devine suspicios și până când se întoarce înapoi LA, dezastrul pe pământ începe. Dacă Curtis și familia sa va reuși să scape din acest infern, veți putea afla numai urmărind filmul 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.