Sfaturi pentru a evita ingrasarea de sarbatori fara a tine dieta

Multi oameni care incearca sa nu se ingrase de sarbatori ajung sa faca exact ceea ce nu ar trebui sa faca de prima data: sa devina prea restrictivi in timpul celei mai festive perioade din an. In timp ce intentiile lor de a preveni luarea in greutate sunt bune ( si chiar sa dea jos cateva kilograme) sunt bune, sa fii prea restrictiv cu mancarea poate sa aiba repercursiuni, mai ales de sarbatori, cand avem de a face cu mai multe tipuri de mancare buna, festivitati si nivele de stres ce usnt mai mari ca de obicei.

Cheia spre a evita o luare nedorita in greutate in aceasta perioada din an este tintesti spre echilibru si moderatie atunci cand are sens. Dar, de asemenea, incearca sa nu uiti de obiceiurile tale sanatoase, cum ar fi de exemplu sa bei un shake proteic si sa iti faci timp de unele antrenamente fizice. Ai muncit prea mult in timpul anului doar ca sa cedezi in aceasta perioada si sa incepi din nou de la inceputul urmatorului an.

Incearca sa implentezei unele dintre aceste strategii pentru a face ca perioada sarbatorilor sa nu mai fie chiar atat de plina de haos alimentar.

Strategii pentru a evita sa iei in greutate in timpul sarbatorilor

Tine-te de obiceiurile tale alimentare in timpul saptamanii

Nu deveni neatent in aceasta perioada din an si sa uiti complet de obiceiurile tale alimentare din timpul anului. Continua sa incoporezi mese nutritive si exercitii fizice in saptamana ta de lucru obisnuita, atunci cand programul tau este mai structurat. Acest lucru o sa iti ofere mai mult spatiu de manevra  pentru a te relaxa in timpul weekendului si a iti mai face din pofte. Sa bei cate un Shakeology in fiecare zi reprezinta un mod foarte usor de a iti respecta rutina ta sanatoasa de a manca  si te poate ajuta sa iti mentii sub control poftele alimentare de sarbatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.