Omul de otel 3 – Un film dintr-o franciză de succes. Merită văzut?

Omul-de-otel-3

Omul de otel 3 incepe după evenimentele, din The Avengers, timp in care Tony Stark a construit obsesiv multe costume Iron Man 3  in conacul sau. Acest lucru duce la frecare cu prietena lui, noi Stark Industries șef Pepper Potts.

Într-un flashback, de Anul Nou 1999, Tony, cu stiinta lui iubit Maya Hansen, evită arogant un infirm om de știință pe numea Aldrich Killian, care vroia sprijinul lui Tony, în demersul său.

În prezent, in America un șir de bombardamente, lansat de un terorist pe nume Mandarin a lăsat agențiile de informații uimiți de lipsa, de dovezi medico-legale.

Când seful securitatii de la Stark Industries, Hogan, este prins într-un astfel de atac, Stark depășește stupoare său, și emite o amenințare televizat, la Mandarin, care răspunde, de a distruge casa lui Tony cu elicoptere cu armament greu. Piper, și Maya care a venit pentru a-l avertiza pe Tony, a supraviețui atacului.

Tony apoi se găsește în mediul rural Tennessee, după ce sa inteligență artificială JARVIS urmează un plan de zbor de la ancheta lui Tony în Mandarin. Armura experimentala a Omului de otel 3  nu are suficientă energie, să se întoarcă, în California, și lumea crede mort.

Facand echipa cu Harley, un băiat de 10 ani precoce, Omul de otel investighează rămășițele, de o explozie locală care poartă semnele distinctive, de un atac Mandarin.

El descoperă că exploziile au fost declanșate, de soldați din cadrul programului extremis, un tratament experimental destinat, pentru a permite utilizatorilor săi, pentru a recupera de la leziuni crippling. Cu toate acestea, în cazul în care corpul unui utilizator nu poate metaboliza corect Extremis, utilizatorul se încălzește, și explodează.

După veterani început să crească instabil, și explodează, s-au folosit moartea lor, pentru a acoperi defectele extremis “, prin fabricarea unui complot terorist. Iron Man   martori extremis de prima mana atunci cand Mandarin agenți Ellen Brandt, și Eric Savin-l atace.

Cu ajutorul Harley, Iron Man 3 ia urmele lui Mandarin pana la Miami. Stark se infiltreaza in interiorul sediului folosind o varietate de arme de casa. În interiorul descopera Mandarin este de fapt un actor britanic pe nume Trevor Slattery, care este orb, a actelor Mandarin a efectuat. Mandarin este o creație, de Killian, care însușit de cercetare Extremis Maya ca un remediu pentru propria invaliditate, și a extins programul, pentru a include veterani de război răniți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.