Good Will Hunting – Totul despre film

Good-Will-Hunting

Good Will Hunting este un film despre un tanar de 20 de ani, Will Hunting (Matt Damon), de Sud Boston are un intelect geniu-nivelul, și o memorie eidetică, dar alege, de a lucra ca om de serviciu la Massachusetts Institute, de tehnologie, și își petreacă timpul liber cu său Prietenii Chuckie Sullivan (Ben Affleck), Billy McBride (Cole Hauser), și Morgan O’Mally (Casey Affleck).

Când Medalia Fields-câștigătoare combinatorialist profesorul Gerald Lambeau (Stellan Skarsgård) de posturi o problemă dificilă luate din teoria grafurilor algebrice ca o provocare pentru studenții săi absolvent, pentru a rezolva, se va rezolva problema rapid, dar anonim.

Lambeau mesajele o problemă mult mai dificilă, și șansele asupra rezolvare se va, dar va fuge. Va întâlnește Skylar (Minnie Driver), un student britanic despre, a absolvit de la Universitatea Harvard, și să urmărească un grad absolvent de la Universitatea Stanford Scoala, de Medicina din California.

Will se confruntă cu încarcerare, după atacarea unui om, care l-au agresat ca un copil. Lambeau se ocupă de Will, să renunțe la închisoare în cazul în care el este de acord, să studieze matematica sub supravegherea Lambeau lui, și, pentru a vedea un terapeut. Will este de acord, dar trateaza primele câteva terapeuți cu dispreț, și le refuză, pentru a lucra cu el. În disperare, Lambeau solicită Sean Maguire (Robin Williams), colegul lui de cameră colegiu înstrăinat, care, de asemenea, a crescut în sudul Bostonului, iar acum predă psihologie la Bunker Hill Community College. Spre deosebire de alti terapeuti, Sean împinge înapoi la Will, și depășește mecanismele sale de apărare, și, după câteva ședințe neproductive va începe, să se deschidă.

Will este deosebit de lovit, de povestea lui Sean, de cum a cunoscut soția sa, prin renunțarea la biletul său, la al șaselea joc istoric, din World Series 1975, după care se încadrează în dragoste la prima vedere. Sean nu regretă decizia sa, nici nu regreta ultimii ani, din căsătoria lui atunci când soția sa era pe moarte, de cancer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.