Funny People – Merită Văzut Filmul?

Funny-People

Funny People: Goerge este un comedian de succes dar are o disfunctie in organism si are mai putin de un an de trait. Ira este si el un comedian care lucreaza la un deli si care mai are putin de lucrat la personajul pe care-l interpreteaza pe scena. Intr-o noapte acestia isi fac actul in acelasi local si George il observa pe Ira apoi il angajeaza ca asistent si devin prieteni.

George Simmons (Adam Sandler), un comediant bogat în 40 de ani, este diagnosticat cu cancer in faza terminala. Ştiind că va muri în curând, el decide să se întoarcă la rădăcinile sale şi de a face stand-up comedy.

Ira Wright (Seth Rogen) este un aspirant la rolul de comedian si care visează să renunte la locul sau de munca de zi cu zi. George şi Ira se intalnesc, din întâmplare, la un club de comedie, ceea ce duce la obtinerea Ira angajat de vârstă, comedian mai mult succes ca scriitor glumă şi asistent.

Adânceşte relaţia lor ciudat, cu Ira în calitate de cel mai bun prieten partea A şi partea om-slujitor a lui George ca două călătorie în jurul a face stand-up, şi care trăiesc împreună în conacul lui George.

George contactele sale ex-logodnicul Laura (Leslie Mann), pentru a-mi cer scuze pentru inseala pe ei atunci când au fost împreună. Laura spune că soţul ei, George Clarke (Eric Bana), de asemenea, înşeală pe ei. Ea regretă plecarea lui George, şi ei sfârşesc reconcilierea.

Burke and Hare

Burke and Hare   : Filmul este bazat pe povestea adevarata a faimosilor criminali Burke si Hare care incep sa puna pe picioare o afacere banoasa – duc cadavre fraternitatii medicilor din Edinburgul secolului 19, iar singurul lucru de care duceau mereu lipsa erau cadavrele.

Înainte de 1832, nu existau cadavre suficiente, în mod legitim, disponibile pentru studiul şi predarea anatomiei în şcolile britanice medicale. Universitatea din Edinburgh a fost o instituţie universal renumit pentru ştiinţele medicale.

Ca ştiinţă medicală a început să înflorească în secolul al 19-lea, cererea a crescut brusc, dar în acelaşi timp, furnizarea numai legal de cadavre-organismele de criminali executaţi-a scăzut din cauza o reducere drastică în rata de execuţie la începutul anilor nouăsprezecelea secol, adus de abrogarea Codului Bloody. Doar aproximativ 2 sau 3 cadavre pe an au fost disponibile pentru un număr mare de studenţi.

Această situaţie a atras elemente criminale care au fost dispuşi să obţină probe prin orice mijloace. Activităţile de corp-Snatchers (de asemenea, numit resurrectionists) a dat naştere la frică publica şi repulsie. A fost un pas scurt de la mormânt-jefuit la crimă anatomie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.