De ce eu? – Un film în regia lui Tudor Giurgiu

De-ce-eu

Un film în regia lui Tudor Giurgiu, un film excepțional bazat pe o poveste cutremurătoare pe care din păcate o întâlnim din ce în ce mai des în viața noastră. Deși a fost un om strălucit, procurorul Panait a fost un om singur și totuși a fost înconjurat de atât de mulți oameni.

Idealist din fire, Cristian Panduru încearcă să facă dreptate într-o Românie în care anii 2000 au fost anii corupției, ai hoției și ai lipsei de încredere. Încercând să rezolve cazul unui coleg din justiție care a fost acuzat de fals în acte și sustras de documente, se bagă într-o zonă periculoasă dând din ce în ce mai mult piept cu realitatea.

O poveste care a făcut vâlvă în presa de atunci și care acum este pusă pe o minunată peliculă cinematografică în ideea de a ne deschide ochii și de a opri realitatea. Un personaj pe cât de modest pe atât de complex judecat de Emilian Oprea, care s-a întrecut pe sine.

Am avut ocazia să văd acest film o dată cu oamenii importanți ai vremurilor noastre, oameni care, sper eu au învățat ceva din scenariul acestui film pentru că NU vreau să fiu „Singur împotriva tuturor! ”Vă invit să mergeți la film, căci din câte văd, românii încep să facă filme din ce în ce mai bune! Vizionare plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.