Filme bune la cinema sau live?

Filme-bune-la-cinema-sau-live

De fiecare data cand apare un film bun, sunt in dilema daca sa il vad la cinema sau sa il vad acasa pe internet. E o dilema destul de mare, mai ales atunci cand primesc recomandari din partea prietenilor si a cunoscutilor.

Totusi nu e deloc usor sa mergi la cinema in fiecare saptamana si nu din cauza timpului, dar daca o fac, trebuie sa iau si prietena cu mine, mai adaug si sucurile si floricelele si o iesire costa 100 lei. Daca ai 4 astfel de ieri pe luna, numai e asa amuzant.

Cand ma gandesc ca de 40 lei pot sa iau acasa mult mai multe floricele si sucuri, sa stau si linistit in pat, fara sa ma deranjeze vreun taranoi care rade cu gura pana la urechi si sa mai o musc si pe prietena mea sau sa o pup, fara sa deranjez pe altii.

Acasa lipsesc insa efectele speciale pe care le traiesti in sala, chiar daca am un sistem home cinema destul de ok si un televizor destul de mare, tot nu e ca in sala de cinema.

Filmele bune apar in calitate ok dupa 1-2 saptamani de la lansare

Filmele bune de obicei nu apar in calitate ok decat abia dupa 1-2 saptamani de la lansare, iar daca vrei neaparat sa vezi un film care este in voga, trebuie sa te sacrifici (de fapt sa sacrifici cei 100 de lei).

Asa ma mai uit si la cate un serial sau la cate un film mai slab cotat pe solarmovie, dar in rest sunt mereu in dilema ce sa aleg cand apare un film precum Suicide Squad, Ben Hur sau altele care ruleaza acum la cinema.

Mai exista insa si riscul sa arunci 100 lei si sa nici nu-ti placa filmul, asa cum am facut la Legenda lui Tarzan, unde story-ul este unul chiar plictisitor, pentru un film care ma asteptam sa fie plin de actiune.

Devine mai mult o poveste de dragoste plictisitoare si dramatica, decat o aventura, asa cum numele filmului si istoria lui Tarzan ar trebui sa o arate.

Si mai ales din trailler, care e impresionant si o sa va las sa-l vizionati, dupa care sa vedeti si filmul si o sa intelegeti de ce am aceasta dilema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.