Cele mai Interesante Filme – Merită Văzute

Cele-mai-Interesante-Filme

Puterea Dragostei – Monster’s Ball

Puterea Dragostei – Monster’s Ball – Puterea dragostei este acel film rar despre vieti ce se intersecteaza, in care personajele se transforma unul pe altul atat de profund, incat in timp ce artificiile par a porni chiar de sub pamant, exploziile lor isi gasesc ecoul in inimile si in mintile noastre mult dupa ultima bubuitura.

Poate ca asta se datoreaza faptului ca in Puterea dragostei regizorul Marc Forster a abordat cu mult curaj si cu o viziune foarte clara mostenirea grea a familiei si a rasei, precum si puterea de rascumparare, si totusi eterica, a dragostei. Adevarurile cu care se confrunta Marc Forster in Puterea dragostei pot fi in acelasi timp brutale si sublime, socante si tamaduitoare.

Tras pe Sfoara – Confidence

Tras pe Sfoara – Confidence – Ceea ce nu stie Jake Vig (Edward Burns) poate fi chiar ceea ce il poate ucide. Jake este un hot viclean si foarte istet, care a sustras mii de dolari de la un oarecare Lionel Dolby, ajutat fiind de echipa sa din care fac parte: Gordo (Paul Giamatti), Shills Miles (Brian Van Holt), Big Al si doi ofiteri corupti ai politiei din Los Angeles, Lloyd Whitworth (Donal Logue) si Omar Manzano (Luis Guzman).

Cand Lionel si Big Al mor, devine clar faptul ca Lionel nu era un oarecare, iar Jake descopera curand ca acesta era unul dintre contabilii excentricului boss al crimei, Winston King (Dustin Hoffman).

Hotarat sa gaseasca raspunsuri, Trevor cerceteaza intamplarile ciudate care ii transforma lumea intr-un cosmar perpetuu. Dar cu cat va afla mai multe, cu atat va dori sa stie mai putine.

Eu si Printul – The Prince And Me

Eu si Printul – The Prince And Me – Paige, o studenta la medicina din Wisconsin, cauta sa-si atinga scopurile de-o viata. Eduard, printul mostenitor al Danemarcei, cauta o scapare din viata pe care nu doreste sa o urmeze.

Dorind sa evadeze din viata sa regala pleaca la Wisconsin si se prezinta drept “Eddie”, student la un colegiu. Cei doi se indragostesc, insa Eduard nu are totusi scapare, si trebuie sa-si urmeze calea de deveni rege… Page are de ales intre doua vise: sa fie printesa sau doctor asa cum si-a dorit dintotdeauna.

Paranoia – One Poin O

Paranoia – One Poin O – Dupa ce gaseste acasa un pachet misterios, tanarul programator Simon, incepe o ancheta proprie. Acesta duce la descoperirea unor vecini excentrici; un cap de robot inteligent, pe nume Adam, un joc sexual virtual si o posibila conspiratie a unei corporatii.

Pe masura ce lucrurile progreseaza, Simon observa ca realitatea devine din ce in ce mai neclara si pofta sa pentru lapte natural devine de necontrolat. Este doar in mintea sa sau se intampla ceva mai sinistru?

May – Cand May era copil

May – Cand May era copil, era o fetita singuratica cu un defect la un ochi, fara prieteni, doar cu o papusa urata daruita de mama ei de ziua de nastere. Cand a crescut, a ramas o femeie singuratica care lucra intr-un spital veterinar, asista la operatii un medic si ingrija animalele bolnave. Colega sa lesbiana, Polly, era o atractie pentru ea.

Cand il cunoaste pe Adam, se indragosteste de mainile lui si de el. Dezamagita de Polly si Adam, si cand papusa sa se sparge, decida sa-si faca un partener din bucati, folosindu-se de cunoscutii sai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.