Lucruri esentiale pe care sa le ai la indemana atunci cand ai colita ulcerativa

colita

Iti poate distruge nervii sa ai colita ulcerativa. Brooke Bogdan ne impartaseste ce se afla in geanta ei de calatorie pentru a isi usura senzatia de anxietate atunci cand pleaca de acasa.

Este bine sa ai la indemana haine in plus, medicamente analgezice si servetele umede in cazul unei urgente Crohn pentru baie.

Revizie medicala facuta de catre medicul Kareem Sassi

colita12

Primul meu loc de munca dupa facultate a fost la o companie locala de planificare de evenimente. Era locul de munca din visele mele si eram entuziasmata sa incep.  In timp ce mergeam cu masina la munca in prima mea zi de munca, am simtit deodata acea durere amortitoare care vine cu un episod de colita ulcerativa: durere ca de injunghiere in partea inferioara a abdomenului meu, o senzatie puternica de greata, atacuri de panica si transpiratie rece. Era acel tip de durere care te trimitea la baie imediat. Am inceput sa tremur pentru ca am fost oprita la un semafor. Inainte sa se faca verde, mi-am pierdut controlul corpului, mi-am pierdut controlul corpului si am avut un accidet pe scaunul soferului din masina mea.

Durerea era foarte severa si am avut un atac de panica, pentru ca imi era frica sa nu intarzii in prima mea zi de la noul meu loc de munca. Noul meu loc de munca era langa facultatea unde studiasem, Otterbein University in Westerville, in Ohio. mi-am parcat masina langa o cladire pe care o stiam in campus si am intrat incet pentru a gasi o baie. Din fericire, nu a fost nevoie sa vorbesc cu nimeni, pentru ca baia era foarte aproape de intrarea din fata. Nu aveam haine in plus la mine, nu aveam cu ce sa ma curat, sa ca a trebuit sa ma descurc cu ce mai aveam la indemana.  In cele din urma, mi-am sunat angajatorul de pe telefon pentru ca sa ii spun ca o sa intarzii si m-am intors acasa pentru a ma schimba de haine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.