Foloseste imagini pentru a crea posturi mai atragatoare

Mie imi place sa imi incep articolele cu o poza care sa atraga atentia. Eu cred ca stabilieste un anumit ton intrigant, pozitiv sau entuziasmant pentru oameni chiar inainte ca ei sa inceapa sa iti citeasca articolul. De asemenea, poate ajuta articolul sau iasa in evidenta atunci cand e distribuit pe Facebook, Pintereset sau pe alte retele de socializare si acest lucru va face ca mai multi oameni sa inceapa sa iti citeasca sau sa iti aprecieze munca pe care ai depus-o.

Mie imi place sa folosesc Unsplash pentru multe din imaginile pe care le folosesc. Flickr este, de asemenea, bun, trebuie doar sa verifici licenta pentru poza, astfel incat sa o poti oflosi pentru scopul pe care il doresti ( de exemplu, in scop comercial).

Poti formata pentru a fi mai usor de citit

Un text mai mare ca post poate sa faca ca un potential cititor doar sa ofteze si sa iti intoarca spatele chiar inainte de a iti citi macar cateva paragrage. In schimb, ceea ce poti sa faci este sa iti imparti textul, folosind imagini, subtitluri si mult spatiu alb, mai mult decat ai folosi intr-o simpla carte sau text imprimat, pentru ca e mai greu sa citesti pe un ecran fara sa iti obosesti ochii, prin comparatie cu o pagina de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.