Cărți ce au ajuns în biblioteca mea în luna iulie

carti-din-biblioteca-mea

Și… spre rușinea mea nu am avut timp în Iulie să mă ocup de acest articol așa că, acum, la început de toamnă, voi scrie tot ce am primit în cele două luni de vară: Am cumpărat aceste cărți de la Gabriel, care a devenit „ dealer-ul ” meu de cărți. În curând voi cumpăra și celelalte cărți din seria Game of Thrones ( filmul nu l-am văzut )

În urma reducerile de pe Elefant, Libris și Librex, în cele două luni, m-am pricopsit cu aceste minunate cărți. Frumoase comori nu? În luna Iulie a fost Bookfest-ul la Cluj și trebuia să las niște bănuți și acolo nu? Nici o problemă, revine și în Septembrie.

Abia aștept! Maria este cel de-al doilea „ dealer ” al meu. Are cărți foarte bune la prețuri mici, mici de tot! Am primit aceste trei cărți minunate în urma sponsorizării Editurii Univers.

Cum să te îndrăgostești ” e primită de la prietena mea cea mai bună Lavinia. „ La răscruce de dresuri ” e primită la Blind date with a book iar restul la schimburi de cărți.

Un alt sponsor îmi face viața frumoasă și biblioteca bogată. Vorbim despre librăria mea preferată, Librăria Libris. P.S. Cred că am toate cărțile lui Schmitt; efectiv îi ador stilul!

Alte schimburi, alți prieteni buni. Nu e minunat să ai prieteni cititori? Editura Leda mă fanscinează mereu cu aparițiile ei, fie că sunt istorice, fantasy sau pentru copii.

P.S. Aici mai adaug și cartea Opal – a treia carte din seria Lux. Din păcate nu mai am cărțile fizic să le fac poze căci sunt împrumutate dar Editura Litera m-a făcut să mă îndrăgostesc de aceste serii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.